بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

همکاری آمریکا با اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی

یک رسانه صهیونیستی به همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی‌ها اذعان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه صهیونیستی امروز شنبه بعد از حمله موشکی یمن به یافای اشغالی (تل‌آویو) که منجر به زخمی شدن دست‌کم 30 صهیونیست شد، به همکاری آمریکا با رژیم اسرائیل در رهگیری موشک‌های یمنی‌ها اذعان کرد.

 

روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که ارتش یمن از آغاز جنگ غزه بیش از 200 موشک و بیش از 170 پهپاد به‌سمت اراضی اشغالی شلیک و پرتاب کرده است.

 

این روزنامه ضمن اذعان همکاری آمریکا با رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های یمنی در عین حال مدعی شد که آمریکا و نیروی هوایی و دریایی اسرائیل بیشتر موشک و پهپاد‌هایی را که از یمن به‌سمت فلسطین اشغالی شلیک یا پرتاب شده است، رهگیری کرده‌اند.

 

آوی اشکنازی، خبرنگار روزنامه عبری‌زبان معاریو، نیز در واکنش به حمله موشکی یمن به یافا گفت: اسرائیل در مقابله با تهدیدات یمنی‌ها ضعیف و ناتوان است و نمی‌تواند با آن‌ها مقابله کند.

 

این خبرنگار و تحلیل‌گر رژیم صهیونیستی همچنین گفت: اسرائیل خیلی دیر متوجه خطر تهدید از شرق شد.


این خبرنگار صهیونیست اظهار داشت: ارتش اسرائیل برای مقابله با تهدیدات یمنی‌ها، چه از نظر پدافندی و چه از نظر تهاجمی، از مشکلاتی رنج می‌برد.

 

وی تأکید کرد: یمنی‌ها بیش از یک سال است که اقتصاد منطقه و رژیم صهیونیستی را به‌شدت تحت تأثیر قرار داده‌اند.


وی تصریح کرد: اسرائیل از نظر اطلاعاتی و امنیتی برای مقابله با چنین تهدیداتی کُند و ضعیف عمل کرد و در زمان حاضر در حال جمع‌آوری اطلاعاتی درباره حوثی‌ها است.

 

نیروهای مسلح یمن امروز اعلام کردند که شهر یافای اشغالی (تل‌آویو) را با موشک بالستیک مافوق‌صوت هدف قرار داده‌اند. رسانه‌های رژیم صهیونیستی به زخمی شدن دست‌کم 30 نفر در حمله موشکی یمن به شهر یافا اذعان کردند./ تسنیم

ارسال نظر